Säkerhetsläget i Sverige aktiverar till förbön

Kriget i Ukraina vidgas till nya områden. Allt fler människor berörs av följderna på flera olika sätt. Hur kommer kriget att påverka situationen i Sverige framöver? Hur kan församlingarna vara en positiv kraft och resurs framöver? Var med och bed tillsammans med oss under det direktsända böneprogrammet https://www.himlentv7.se/det-andliga-… torsdagen den 5/9 2024 klockan 18:30-21:00.

OBSERVERA! EFTER NÄMNDA DATUM KOMMER PROGRAMMET ATT FINNAS TILLGÄNGLIGT I HIMLEN TV7:S ARKIV – EFTER NÅGRA DAGAR

Det är tydligt att behovet av det andliga försvaret för landet och Norden är allt större. Vi behöver stå som en bönemur runt våra länder, men även be fram profetiska röster som kan varna och vägleda våra regeringar och försvar! Medverkande: Ruben Agnarsson, Sven Almkvist, Kurt Klingberg, Rauli Lehtonen tillsammans med Daniela Persin som visionsbärare och programledare.

Bjud in din bönegrupp eller församling att komma med och be till försvar för församlingen, din hemort och ditt land. Under kvällen firar vi även nattvard. Väl mött tors 5/9 kl. 18.30-21.00 på TV-kanalen eller Facebook. Se tidigare program och läs mer om visionen bakom serien och kommande sändningar på seriens egen hemsida: https://www.himlentv7.se/det-andliga-…

Himlen TV7 är en kristen tv-kanal med bas i Uppsala. Tyngdpunkten ligger på: – bibelundervisning – intervjuer och livsberättelser – faktaprogram om Israel i dåtid, nutid och framtid – barn- och ungdomsprogram TV-kanalen sänder dygnet runt via appar och www.himlentv7.se – och du ser oss alltid utan kostnad eller registrering.

I TV7`s Play-arkiv finns tusentals program att se när och var du vill: http://www.himlentv7.se/play/ Verksamheten är helt gåvofinansierad. Läs mer om olika sätt att stötta vårt arbete: https://www.himlentv7.se/stod-oss/ På Facebook och Instagram berättar vi mer om vad som händer på kanalen! Följ och gilla oss på: Facebook:   / himlentv7   Instagram: @himlentv7

Jesus4Eurasia

Föregående

Missionsbibelskolorna i Ukraina bär riklig frukt

5 kommentarer

  1. Ketil Salminen

    Ja, det utrolig viktig å be for Nordens grenser, steder, byer og plasser i den tid vi er i nå.

  2. Roland Nelsson

    Blir man inte ändå lite störd av alla appeller om bönaktivitet?!
    Förlåt…
    Jo, jet vet att bön är det viktigaste för Guds folk och för enskilda kristna.
    Jag är en av alla dom som ber – och vi ska fortsätta med det.
    Bön gagnar vårt personliga förhållande till Jesus och bör gagna gemenskapen i församlingen.

    Dock efterlyser jag reella och konkreta officiella personliga vågade insatser.
    Jag har kört den idén till flera av dom som låter sin stämma ljuda i våra kristna tevekanaler:
    Ta kontakt med KG Hammar, KG Larsson, Ingemar Helmner, Donald Bergagård och dom anda som höjer sina röster. Det måste väl finna någon av dom här namngivna som kan orkestrera den landsomfattande bönsatsningen som alla efterfråga!!
    Eller?

  3. Veikko Hekkala

    Ainoa tiemme on RUKOUS Jumala meitä siinä auttakoon. Tuo helppo sanoa, mutta ilman sitä ???? Kiitos Rauli, sinulle voimia edelleen. Näin toivomme , rukoilemme täällä Uzhorodissa Ukraina. Jos jaksatte muistaa jossin meitäkin olisimme kiitollisia, teemme omaa pientä osuuttamme. Yhdelle vähimmistä työ on kyseessä.
    Terveisiä siunausta jaksamista

    Översättning:
    Den enda vägen vi har är bönen. Må Gud hjälpa oss med detta. Det är lätt att säga, men utan det ????
    Tack Rauli, mer krafter åt dig framöver. Vi önskar och ber här i Uzhgorod för Ukraina. Om ni orkar be för oss någonstans någon gång, så vore vi tacksamma, då vi försöker göra vår lilla del i arbetet för dessa våra minsta.
    Hälsningar, välsignelser och ork.

  4. Raimo Itkonen

    I våra böner kommer vi ihåg naturligtvis händelser omkring Israel i Mellanöstern, krig i Ukraina, ekonomiska prövningar och hungersnöd av världens fattiga, liksom de kristnas förföljelse här i världen, men inte att glömma i våra närområden faran av terrorismen, ökande vansinnesdåd, det spridande gangstersystemet och deras utnyttjande av oförståndiga, förvildade ungdomar som deras verkställande torpeder och dödsmaskiner.
    Vi ber att människorna vaknar och reagerar till den ökande farten på vägen till undergång och vanar att be hjälp och vägledning av den Allsmäktige Gud i Jesu namn.

  5. Jo! Viktigt !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyright Rauli Lehtonen 2019–

sv_SESwedish